google-site-verification=Ejwtz_XiDqzx2MTXv6iK-YeHaM9q1XfXEVmBPiSUeXA

KOCASİNAN'NIN İFTARINA 4 BİN 500 KİŞİ KATILDI

ABONE OL

Kocasinan Belediyesi tarafından Ramazan geleneğini yaşatmak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar sofrasının ilki Yenimahalle'de gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

SOFRALARIMIZ, PAYLAŞTIKÇA BEREKETLENİYOR
Kocasinan Belediyesi tarafından Ramazan geleneğini yaşatmak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar sofrasının ilki Yenimahalle’de gerçekleştirildi. Yaklaşık 4 bin 500 kişinin katıldığı iftar programında konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, iftar vaktinin feyzini Kayserililerle yaşamanın huzur verici olduğunu söyledi.
Kocasinan Belediyesi tarafından Ramazan geleneğini yaşatmak amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar sofrasının ilki Yenimahalle’de gerçekleştirildi.
Yenimahalle’de binlerce kişinin katıldığı iftar programında masaları tek tek gezerek, vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, bölge sakinlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Kayserililer, ezan saatini tasavvuf musikisi dinletisi dinleyerek bekledi. Birlik ve beraberlik mesajların verildiği iftar, havadan drone ile görüntülendi. Renkli görüntülerin oluştuğu iftar programında, hep birlikte aynı sofrada oruçlar açıldı.
Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen iftar programında konuşma yapan Başkan Çolakbayrakdar; “Bu birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun.” ifadelerini kullandı.
Baykan Çolakbayrakdar, Ramazan ayının sevincini, coşkusunu ve manevi havasını Kayserililerle yaşamanın önemli olduğunu sözlerine ekledi.