Cevap stüdyoyu kahkahaya boğdu

    26 Nisan 2023 - 17:29
    Acun Ilıcalı'nın kanalı Exxen'de program yapan, zaman zaman saygısız ifadeleri ile bilinen Hasan Can Kaya'nın konuğuna sorduğu 'Ne iş yapıyorsun? sorusunun cevabı stüdyodakileri güldürdü.


    Konuşanlar'daki zaman zaman saygısız, zaman zaman argo ifadeleri ile tepkilere sebep olan Hasan Can Kaya, yeni bir  tartışmaya sebep oldu. Kaya ile ve konukları arasında yaşanan diyalog, kimilerini güldürdü, kimilerince ise "Bu kadar sululuğa ne gerek var" itirazına sebep oldu..

    Hasan Can Kaya son olarak bir kadın konuğuna "Ne iş yapıyorsun?" diye sordu, aldığı cevap ise bir hayli şaşırttı.

    Hasan Can Kaya son Konuşanlar bölümünde, konuğunun ismi üzerinden muhabbete koyuldu. Misafirinin adının toplumda pek karşılaşılmayan "Makul" olduğunu öğrenen Kaya, isim üzerinden sohbeti koyulaştırdı,. Makul adı üzerine konuşulurken Kaya bu isme takılınca genç kadın "Babam değil ebem koymuş" deyince, stüdyo kahkahaya boğuldu.

    Makul daha sonra da Hasan Can Kaya'nın "Ne iş yapıyorsun?" sorusuna verdiği cevapla olay oldu. Makul bu soruya "Ben sürünüyorum deyimi yerindeyse" cevabını verdi. 

    Hasan Can Kaya bunu üzerine "Nasıl sürünüyorsun?" deyince genç kadın ise "İşten işe, şu an garsonluk yapıyorum mutlu değilim çok mu mutluya benziyorum" dedi.

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum