Kupa finaline gidecek Büyükşehir personeli idari izinli sayılacak

    Kupa finaline gidecek Büyükşehir personeli idari izinli sayılacak
    17 Mayıs 2022 - 13:09
    Kupa finaline gidecek Büyükşehir personeli idari izinli sayılacak


    KAYSERİ (1HA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Passo Lig kartı olan ve İstanbul’da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Final maçına gitmek isteyen personellerin idari izinli sayılacağını açıkladı. 
     
    Yukatel Kayserispor ile Demir Grup Sivasspor arasındaki Türkiye Ziraat Kupası final maçı 26 Mayıs Perşembe günü İstanbul Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. Kupa finali öncesi Kayseri tek yürek oldu bu maça odaklandı. İstanbul’a gidecek taraftarlar için 200’ün üzerinde otobüs ayarlanırken, Büyükşehir Belediyesi de Kayserispor’u desteklemek amacıyla bazı kararlar aldı. TV Kayseri Haber Odası programına katılan Başkan Memduh Büyükkılıç maça gitmek isteyen personellere idari izin verileceğini açıkladı. 

    Büyükkılıç açıklamasında şu sözlere yer verdi: “26 Mayıs Perşembe günü Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan kardeşlerimizden İstanbul’a maça gitmek isteyenlere idari izin verilecek. Belediye Başkanı olarak 7 tane şirketimiz ile tüm kurum ve kuruluşlarımıza, işlerini aksatmadan, passoligi olmak koşuluyla maça gitmek isteyen dostlarıma ve mesai arkadaşlarımıza idari izin veriyorum.”

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum