Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman verilecek? İkramiyelere zam yapılacak mı?

    2021 yılı Kurban Bayramı arefe günü 19 Temmuz Pazartesi gününe denk geliyor. Kurban Bayramına sayılı günler kala emekliler 1.100 TL ikramiye ödemesinin yapılacağı tarihi merak ediyor. Peki emekli ikramiye ödemesi ne zaman?

    Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman verilecek? İkramiyelere zam yapılacak mı?
    08 Haziran 2021 - 15:51

    Kurban Bayramı emekli ikramiye ödemesi bu yıl 1.100 TL olarak verilmesi bekleniyor. Pandemi sürecinde maddi sıkıntı içerisine giren emekliler, kurban bayramından önce ödemesi yapılacak olan ikramiyelerin tarihini araştırıyor. Peki 1.100 liralık ikramiye ikramiye ödemesi ne zaman verilecek?

    2021 Kurban Bayramı Ne Zaman?

    Kurban Bayramı 1. Günü: 20 Temmuz Salı

    Kurban Bayramı 2. Günü: 21 Temmuz Çarşamba

    Kurban Bayramı 3. Günü: 22 Temmuz Perşembe

    Kurban Bayramı 4. Günü: 23 Temmuz Cuma

    Kurban Bayramı Emekli İkramiye Ödemesi Ne Zaman?

    Koronavirüs sebebiyle pek çok kişi maddi sıkıntı çekerken, verilen ikramiyeler bir nebze de olsa emeklinin yüzünü güldürüyor. 20 Temmuz’da Kurban Bayramı’nın birinci günü olacağından geçen sene ödenen ikramiye tarihlerine göre bu sene 12 Temmuz ile 16 Temmuz arasında ikramiyelerin verilmesi bekleniyor. Şu anda resmi makamlardan net bir tarih gelmese de bu tarihler arasında ikramiyenin yatırılması bekleniyor.

    Yeni Emekli Olan İkramiye Ödemesi Alacak mı?

    Yeni emekli olanlar, Kurban Bayramı’nda verilecek olan ikramiyeden yararlanıp yararlanamayacağını merak ediyor. Yeni emekliler de Kurban Bayramı’nda yatırılacak olan 1100 TL’yi hesaplarında görebilecek. Temmuz ayı sonuna dek emekli aylığı bağlanan vatandaşlar da yine Kurban Bayramı ikramiyesini alacak.

    Kurban Bayramı İkramiyesine  Zam Gelir mi?

    Emeklilere 2018 yılında ödenmeye başlanan emekli ikramiyesi 3 dönemdir bin TL olarak yatırılmıştı. 2021 yılında ise 100 TL zam yapılarak bu rakam 1100 TL yapıldı. Zam yapıldığı için yeniden bir zam yapılması resmi kaynaklarda açıklanmadı. Emeklilere Kurban ikramiyesinin 12 Temmuz ve 16 Temmuz arasında 1100 TL olarak hesaplarına yatırılması bekleniyor. Ödemelerin net tarihi ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum