• Reklam

Sevdiklerinizi Bizimle Koruyun

 Sevdiklerinizi Bizimle Koruyun
12 Ocak 2022 - 13:52
Yüksek katlı binaların çoğalmasıyla birlikte hem apartman içlerindeki merdiven boşlukları hem de balkonlar çocuklar ve evcil hayvanlar için tehlike oluşturuyor. Sevdiklerinizi korumak artık daha kolay. Hem merdiven boşluklarına hem de balkonlarınıza yanmaz ve kopmaz fileler çekiliyor.

Bu konuda bir açıklama yapan Budak File Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Budak, "Sevdiklerinizi korumak sizin elinizde" dedi.

Budak, "Kentleşme ile birlikte çeşitli tehlikeler ortaya çıkmaya başladı. Özellikle yüksek katlı binalarda merdiven boşlukları ve balkonlar çocuklar ve evcil hayvanlar için büyük tehlike oluyor. Sevdikleriniz bir anlık dalgınlık veya siz bir işle meşgul iken bu boşluklara düşüp hayatını kaybedebiliyor. Bu alanda hizmet verdiğimiz için maalesef çok acı olaylara da şahit olduk. Kimi merdiven boşluğundan kimi de balkondan düşüp ölen çocukları gördük. Burada hem apartman yöneticilerine hem de ev sahiplerine iş düşüyor. Kimse benim başıma böyle bir iş gelmez diye sakın düşünmesin. Her an herkesin başına bir iş gelebilir. Sevdiklerinizin başına iş gelmesin istiyorsanız mutlaka önlem alın. Bu önlemi de tabiki kaliteli bir işçilik ve kaliteli malzeme kullananlardan yana kullanın. Her önüne gelen file işi yapana asla güvenmeyin. Çünkü bunların hem yanmaz olması, hem kopmaz olması lazım ki güvenle işinizi gücünüzü yapın. Yine apartman içinde yaşanabilecek kazalarda yöneticilerin sorumlu olduğunu hatırlatalım. Yöneticilerimiz sıkıntıya düşmek istemiyorsa mutlaka bunu kullanmak zorundalar" dedi.

Budak, yine bu filelerin inşaatlarda zorunlu olarak kullanılmak gerektiğini belirtti. Budak, "Buradan müteahhit firmalara da seslenmek istiyorum. Zaten yasal olarak iş güvenliğini almadan inşaate başlayamıyorsunuz. İnşaatınızda gerekli güvenlik önlemlerin almak zorundasınız. Almadığınız takdirde ve çalışanların başına bir iş geldiğinde bunun hesabını veremezsiniz. O yüzden bu fileler ile inşaatın çalışma alanındaki emniyetini sağlamak zorundasınız" dedi.

Bu alanda hizmet verdiklerini belirten Mehmet Budak, isteyen kişilerin 0 533 709 58 38 numaralı telefonu arayarak bilgi alabileceğini de sözlerine ekledi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum